Καρδιακές φλέβες και νεογνά

Σύνολο Μηνυμάτων: 4012

03.07.2013/XNUMX/XNUMX, Μαρία
Γεια σας γιατρό, είμαι 28 ετών. Έθεσε Novaring στις 21 Ιουνίου, για πρώτη φορά, σήμερα την έβγαλε για πρώτη φορά μπροστά από το υπερηχογράφημα, βρήκε ρωγμές στο κέλυφος! Θα μπορούσε αυτό να είναι; Και τι να κάνει; Ίσως είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί ο δακτύλιος, και ξαφνικά οι ορμόνες εκκρίνονται περισσότερο από το αναμενόμενο; Και μετά την εμμηνόρροια, παρέμεινε ανοιχτό καφέ απαλλαγή.

    Evgeniya34 (σύμβουλος):
    Μαρί, όλα είναι ωραία μαζί σου, το δαχτυλίδι λειτουργεί. Περισσότερο από τις απαραίτητες ορμόνες δεν θα εκκρίνεται!)) Σχετικά με την αιτία της απέκκρισης: //www.sikirina.tsi.ru/ok-faq-29.phtml

03.07.2013/50/XNUMX, Σβετλάνα XNUMX χρόνια
Γεια σας γιατρό! Έχω περιγράψει στο παρελθόν το πρόβλημά μου σε σας. τώρα στέλνω τα αποτελέσματα των δοκιμών: D-διμερές-534 ng / ml; APTTV-22 (sec), προθρομβίνη (σύμφωνα με το Quinck) 137%. INR-0,75; Ινοβιογόνο-3,3 g / l; Χρόνος θρομβίνης – 11,9 δευτερόλεπτα. Αντιθρομβίνη Sh-111%. Ήθελα να κάνω θρομβοελασματογραφία σύμφωνα με τη σύστασή σας, αλλά στο ιατρικό μας κέντρο δεν γνωρίζουν τίποτα γι 'αυτό. ένα άλλο απόσπασμα από διπλή σάρωση των αγγείων του δεξιού κατώτερου άκρου: βρίσκονται οι γενικές, επιφανειακές και βαθιές μηριαίες αρτηρίες, οι θολοειδείς αρτηρίες και οι αρθρώσεις στα δεξιά. τα τοιχώματα των αρτηριών δεν είναι παχύρρευστα, δεν έχουν πυκνωθεί, δεν έχουν ταυτοποιηθεί ενδοκοιλιακοί σχηματισμοί, οι αρτηρίες είναι ικανοί. ροή αίματος σε όλα τα επίπεδα του κύριου τύπου, δείκτες ταχύτητας εντός των κανονικών ορίων. συμπέρασμα: διατηρείται η βατότητα των βαθιών φλεβών του δεξιού κάτω άκρου. μη αποκλειστική θρόμβωση της μικρής σαφηνούς φλέβας στα δεξιά στο επίπεδο του μεσαίου και του ανώτερου τρίτου του ποδιού, θρόμβωση των κιρσών σε επίπεδο άνω και μέσου τρίτου του ποδιού, κιρσώδης νόσο του δεξιού κάτω άκρου από το σύστημα MPV. αιμοδυναμικά σημαντικά εμπόδια στη ροή του αίματος μέσω των αρτηριών του δεξιού κ. δεν αναγνωρίζεται. Δεν εξέτασα το αριστερό άκρο, επειδή δεν υπήρχε ανάγκη. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν μου πείτε αν πρέπει να σταματήσω να χρησιμοποιώ το Novo-Ring και ποιος γιατρός πρέπει να έρθει σε επαφή με αυτά τα αίματα. Ζω στα προάστια και δεν έχουμε στενούς ειδικούς.

    Evgeniya34 (σύμβουλος):
    Ο Σβετλάνα είναι 50 ετών, το σκέφτηκα. Το D-διμερές μπορεί να αυξηθεί κανονικά μόνο σε έγκυες γυναίκες και σε μη έγκυες γυναίκες υποψιάζουμε αμέσως τη θρόμβωση. Ανακαλύφθηκε. Ο φλεβολολόγος είδε το πρωτόκολλο υπερήχων; Δεν πρέπει να παίρνετε φάρμακα που περιέχουν οιστρογόνα, είναι επικίνδυνο! ακυρώστε το νέο!

03.07.2013, Olesya
Γεια σας, είμαι 37 ετών, τα τελευταία 5 χρόνια (με διακοπές 3 μηνών) λαμβάνουν Janine (θυλακοειδείς κύστεις, αδενομύωση, βαριά εμμηνορροϊκή αιμορραγία). Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εξέτασης, ο γιατρός αποφάσισε να ακυρώσει την ΟΚ λόγω της έντονης υποβάθμισης των κιρσών στη λεκάνη. Προσκαλεί τη Μιρένα να δοκιμάσει (ενδομητρίωση), από την οποία φοβάμαι. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Novaring, όπως το καταλαβαίνω, το περιεχόμενο ορμονών σε αυτό είναι πολύ λιγότερο; Σας ευχαριστώ!

    Evgeniya34 (σύμβουλος):
    Olesya, σταματήστε και τι οι καταγγελίες σας έκαναν ο γιατρός να ακυρώσει τη Janine. Τι φοβόταν τόσο ο γιατρός σας στη μικρή σας λεκάνη; Το Novaring μπορεί να μην σας δώσει τον έλεγχο του κύκλου, είναι μικροδομημένο

27.06.2013/XNUMX/XNUMX, Σβετλάνα
50 ετών. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. hemostasiolgram εντελώς δεν το έκανε. Ο καρδιολόγος πρότεινε ορισμένες δοκιμασίες λόγω δυσκολίας στην αναπνοή και συχνών παλμών. στην καρδιολογία, δεν βρήκε καμία παθολογία, προσφέρθηκε να κάνει ορισμένες δοκιμές. Δεν υπήρχαν ποτέ θρόμβοι αίματος. Οι κιρσώδεις φλέβες ανησυχούν για μεγάλο χρονικό διάστημα (καθιστική εργασία), αλλά σχηματίστηκε θρομβοφλεβίτιδα λόγω σωματικού τραυματισμού (όταν φορτώθηκε απότομα στη στύση). ο μπαμπάς είχε προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία, ίσως με θρόμβους αίματος. Ένας φλεβολόγος για το Nova Ring είπε ότι οι ορμόνες επηρεάζουν αρνητικά τα αιμοφόρα αγγεία, αλλά πρέπει να κάνω μια επιλογή ο ίδιος: είτε να χρησιμοποιήσω το δαχτυλίδι είτε όχι.

    Evgeniya34 (σύμβουλος):
    Σβετλάνα, γειά σου. Η Σάμη σημαίνει ότι πρέπει να γίνει επιλογή. Ένας flebologist τότε γιατί πηγαίνει στη δουλειά. Στη συνέχεια, χωρίς την ακύρωση του Novaring, είναι απαραίτητο να περάσει πλήρως το αιματοασμόγραμμα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για την αύξηση αυτή στο ddimer. Ίσως ένα λάθος ανάλυσης.

28.06.2013/XNUMX/XNUMX, Σβετλάνα
Eugene, ευχαριστώ για την απάντηση. Ειλικρινά, εγώ ο ίδιος δεν κατάλαβα τον φλεβολόγο, αν και στράφηκα σε ένα πολύ σοβαρό κρατικό κέντρο. Θα παραδώσει πλήρως το hemostasiolgram και, αν θέλετε, θα απευθυνθώ ξανά σε σας για συμβουλές, όπως Δεν ξέρω ποιον να επικοινωνήσω πια, όλοι οι εμπειρογνώμονες λένε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην πορεία τους, αλλά τα αποτελέσματα της ανάλυσης και του υπερηχογραφήματος δοκιμάζουν το αντίθετο.

    Evgeniya34 (σύμβουλος):
    Σβετλάνα, ναι, φυσικά. Αξίζει να ληφθεί πλήρως το αιματοαστόγραμμα με θρομβοελασματογραφία και υπερηχογράφημα των φλεβών των κάτω άκρων. Αναμονή για τα αποτελέσματα.

27.06.2013/XNUMX/XNUMX, Έλενα
Γεια σας, είμαι 23 ετών. Χρησιμοποιώ νεωτερισμό για αρκετό καιρό, τώρα αρχίζω να σκέφτομαι την εγκυμοσύνη. Μετά τη διακοπή της χρήσης του δακτυλίου, πόσο καιρό μπορώ να μείνω έγκυος; Λένε ότι μετά από χάπια το σώμα ανακάμπτει μέσα σε ένα χρόνο.

    Evgeniya34 (σύμβουλος):
    Η Έλενα, οι αναλφάβητοι ψέματα. Μπορείτε να προγραμματίσετε την εγκυμοσύνη αμέσως στον πρώτο κύκλο μετά τη διακοπή του φαρμάκου (κριτήρια WHO). Δεν υπάρχει καθυστέρηση πριν από τη σύλληψη, τα συνδυασμένα αντισυλληπτικά δεν έχουν σωρευτικό αποτέλεσμα και μετά από 24-48 ώρες εξαλείφονται πλήρως από το σώμα, αφήνοντας κανένα ίχνος.
Nanovein  Ένα σύνολο ασκήσεων από εύκαμπτο σώμα κιρσών

26.06.2013/XNUMX/XNUMX, Σβετλάνα
Είμαι 50 ετών. σχεδόν 9 μήνες Χρησιμοποιώ το δαχτυλίδι Nova. πολύ ικανοποιημένοι. αλλά πρόσφατα εμφανίστηκαν προβλήματα. τον Μάιο υπήρξε μια οξεία θρομβοφλεβίτιδα (έκανε υπερηχογράφημα των φλεβών), την οποία διέκοψα με επιτυχία. ήταν σε διαβούλευση με έναν φλεβολόγο που δεν πρότεινε άλλη θεραπεία εκτός από τη γυμναστική. και πρόσφατα, βρέθηκε ένα μυόωμα 13 mm σε υπερηχογράφημα της κοιλιακής κοιλότητας (το Δεκέμβριο δεν ήταν). Ο Nova Ring έβαλε τη σύσταση ενός γιατρού για να ρυθμίσει την εμμηνόρροια, επειδή ο κύκλος άρχισε να παραμορφώνεται. Συμβουλευτείτε τι πρέπει να κάνετε; Αξίζει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το δαχτυλίδι (πραγματικά δεν θέλετε). Οι εξετάσεις αίματος είναι όλες κανονικές, εκτός από το D-διμερές – 654 ng / ml (κανονικό έως 286) και APTT – 23 δευτερόλεπτα (κανονικό 25,4-36,9). Ελπίζω πραγματικά για τη γνώμη σας.

    Evgeniya34 (σύμβουλος):
    Το Svetomana, το μυόμα σίγουρα δεν αποτελεί αντένδειξη για τη χρήση του δακτυλίου, εξάλλου, η Novaring θα περιορίσει την ανάπτυξη του κόμβου. Οι κιρσώδεις φλέβες, η θρομβοφλεβίτιδα δεν αποτελούν αντένδειξη στη χρήση του Novaring, αλλά οι δείκτες αιμόστασης απαιτούν πιο εμπεριστατωμένη μελέτη. Μήπως περάσατε το αιθοασόλογραμμα πλήρως σε εκτεταμένη μορφή; Ο φλεβολολόγος είπε ότι φοράτε Novaring; Η γνώμη του; Έχετε θρόμβωση; Ή οι στενοί σας συγγενείς (μαμά, μπαμπάς);

26.06.2013/XNUMX/XNUMX, Ελισάβετ
Καλή σας μέρα!
Άρχισα από τη Novaring στον Jess. Δεν έκανα διάλειμμα. Την ίδια μέρα που έβγαζα το δαχτυλίδι, άρχισα να πιάνω χάπια. Πότε πρέπει να αρχίσει η εμμηνόπαυση;

    Evgeniya34 (σύμβουλος):
    Ελίζαμπεθ, στο τέλος της συσκευασίας του Jess σε μη δραστικά δισκία.

24.06.2013, Anya33
Καλησπέρα, Eugene. Δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς τις συμβουλές σας) Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Novaring, δύο εβδομάδες ήδη. Παρατήρησα ότι τα σκάφη εμφανίστηκαν κάτω από τα γόνατα, ακόμη και ένα μικρό μώλωμα εμφανίστηκε και γενικά τα αγγεία έγιναν περισσότερα εμπόδια στο σώμα. Ξέρω ότι οι κιρσοί δεν αποτελούν αντένδειξη, αλλά ίσως να πίνετε κάτι για αιμοφόρα αγγεία – για παράδειγμα, το Troxevasin; Ή εξωτερικά εφαρμόστε πηκτή ηπαρίνης; Από κάθε άλλη άποψη, η Novaring αρέσει πολύ, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλες ανησυχίες ή παράπονα.

    Evgeniya34 (σύμβουλος):
    Anya33, καλό βράδυ. Αυτός είναι ο τρόπος που μια γυναίκα ζούσε χωρίς ένα δαχτυλίδι μέσα στον εαυτό της και δεν κοίταξε τα πόδια από πίσω. Έβαλα ένα μικρό δαχτυλίδι, διάβασα τις οδηγίες και πήγα μακριά – λίγο μώλωπας, τώρα ένα στεφάνι, έπειτα ένας αστερίσκος. Annie, δεν χρειάζεται να το δηλητηριάσεις με φλεβοτονικά, δεν έχεις αποδείξεις γι 'αυτούς. Αν έχετε καλή παροχή αίματος στις επιφανειακές φλέβες, αυτό δεν είναι λόγος να θεραπεύσετε κάτι.

24.06.2013, Anya33
Eugene, καταλαβαίνω, ευχαριστώ))

Οι κιρσοί φλέβουν εύκολα χωρίς χειρουργική επέμβαση! Για αυτό, πολλοί Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν Nanovein. Σύμφωνα με τους φλεβολόγους, αυτή είναι η πιο γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για την εξάλειψη των κιρσών.

Το "Nanovein" είναι ένα πεπτίδιο για τη θεραπεία των κιρσών. Είναι απολύτως αποτελεσματικό σε οποιοδήποτε στάδιο της εκδήλωσης κιρσών. Η σύνθεση του πηκτώματος περιλαμβάνει 25 αποκλειστικά φυσικά, θεραπευτικά συστατικά. Σε μόλις 30 ημέρες από τη χρήση αυτού του φαρμάκου, μπορείτε να απαλλαγείτε όχι μόνο από τα συμπτώματα των κιρσών, αλλά και να εξαλείψετε τις συνέπειες και την αιτία της εμφάνισής του, καθώς και να αποτρέψετε την εκ νέου ανάπτυξη της παθολογίας.

Μπορείτε να αγοράσετε το Nanovein στον ιστότοπο του κατασκευαστή.

Μπορώ να πάρω τον έλεγχο των γεννήσεων και τα ορμονικά φάρμακα για τις κιρσούς; Ποια αντισυλληπτικά είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθούν;

Σήμερα, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών αντισυλληπτικών, οπότε ο κίνδυνος ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης είναι σχεδόν μηδενικός. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε πολλά αντισυλληπτικά και άλλα ορμονικά φάρμακα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης κιρσών.

Ποια επίδραση έχουν τα ορμονικά και τα αντισυλληπτικά χάπια για τις κιρσοί;

Με τις κιρσοί, τα φάρμακα πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά. Στην περίπτωση αντισυλληπτικών, οι περισσότερες από αυτές έχουν αρνητική επίδραση όταν χρησιμοποιούνται.

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν διάφορα από του στόματος αντισυλληπτικά για κιρσούς. Αυτό είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο, καθώς μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση των κιρσών. Χρησιμοποιώντας χάπια ελέγχου της γεννήσεως, μια γυναίκα αυξάνει τα επίπεδα ορμονών στο σώμα σας, πράγμα που μπορεί να συνεπάγεται την πιθανότητα εμφάνισης θρόμβων αίματος στις φλέβες, οι οποίες στο μέλλον μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση κιρσών.

Το αντισυλληπτικό φάρμακο "Jess" για τις κιρσές δεν πρέπει να λαμβάνεται, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τα αγγεία. Όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα δισκία, είναι πιθανό να επιδεινωθεί η λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που θα προκαλέσει αμφιβληστροειδικές φλέβες και φλεβική θρόμβωση. Τα δισκία "ΟΚ" για τις κιρσοί δεν πρέπει επίσης να λαμβάνονται. Ο λόγος είναι πανομοιότυπος με την προηγούμενη επιλογή.

Καρδιακές φλέβες – η φοβερή "πανούκλα του XXI αιώνα". Το 57% των ασθενών πεθαίνουν μέσα σε 10 χρόνια.

Το φάρμακο που χρησιμοποιείται ευρέως για ορμονικές διαταραχές (έλλειψη προγεστερόνης στο γυναικείο σώμα) είναι το Dufaston. Με τις φλεβίτιδες, η χρήση αυτού του φαρμάκου είναι ανεπιθύμητη, καθώς μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση θρόμβων αίματος στις φλέβες.

Nanovein  Καρδιακές φλέβες των κάτω άκρων συμπτώματα θεραπεία φωτογραφία

Ορμόνες για κιρσούς. Τι να περιμένετε;

Ανεξάρτητα από το πώς λαμβάνεται το φάρμακο, αν περιλαμβάνονται στη σύνθεση της ορμόνες, τότε η πιθανότητα ανάπτυξης αυτής της πάθησης είναι υψηλή. Μεταξύ αυτών των κεφαλαίων, υπάρχουν πολλά δισκία:

  • Τζέσ.
  • "Εντάξει".
  • Dufaston.
  • "Ουτροζέστανο".

Υπάρχουν όμως και φάρμακα που δεν χρησιμοποιούνται από το στόμα. Αυτός ο τύπος αντισυλληπτικού ονομάζεται NovaRing. Με τις κιρσοί, αυτό το αντισυλληπτικό παρέχει το ίδιο αποτέλεσμα με τα δισκία, επειδή περιέχει ορμόνες. Γενικά, οποιοδήποτε φάρμακο που περιέχει ορμόνες επηρεάζει αρνητικά το σώμα μιας γυναίκας με προδιάθεση για θρόμβωση και προβλήματα με φλέβες, καθώς συμβάλλει όχι μόνο στην ανάπτυξη κιρσών, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει θρόμβους αίματος.

Ποια αντισυλληπτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προβλήματα των φλεβικών φλεβών και των φλεβών;

Όπως αποδείχθηκε, τα ορμονικά αντισυλληπτικά (δισκία) με κιρσοί επηρεάζουν αρνητικά το σώμα μιας γυναίκας. Αλλά δεν υπάρχει πραγματικά αντισυλληπτικό που θα μπορούσε να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξει καμία επίδραση στην ανάπτυξη των κιρσών; Τέτοια αντισυλληπτικά υπάρχουν.

Τα προφυλακτικά δεν έχουν καμία επίδραση στην ανάπτυξη της θρομβωτικής νόσου μιας γυναίκας ή των κιρσών. Το γεγονός είναι ότι η χρήση προφυλακτικών θεωρείται μηχανικό αντισυλληπτικό. Ως εκ τούτου, η χρήση τους δεν περιλαμβάνει ορμόνες. Συνεπώς, δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για την εμφάνιση θρόμβων αίματος.

Οι φλεβίτιδες και τα χάπια ελέγχου γεννήσεων έχουν αναμφισβήτητη σχέση. Χρησιμοποιώντας αντισύλληψη, μια γυναίκα αυξάνει το επίπεδο των ορμονών στο σώμα της, το οποίο, με τη σειρά του, επηρεάζει την πήξη του αίματος, αυξάνοντας την. Όσο υψηλότερη είναι η πήξη, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα θρόμβων αίματος και φλεβικής επέκτασης.

Δεν πρέπει όλα να χρησιμοποιηθούν αντισυλληπτικά για τις κιρσές. Η μόνη αποδεκτή επιλογή για μια γυναίκα που πάσχει από αυτή την ασθένεια είναι η χρήση προφυλακτικών ως το πιο σίγουρο αντισυλληπτικό.

Ksenia Strizhenko: "Πώς έχω απαλλαγεί από κιρσούς στα πόδια μου σε 1 εβδομάδα; Αυτό το φθηνό εργαλείο κάνει θαύματα, είναι φυσιολογικό. "

Επανεξέταση: Ο κολπικός δακτύλιος NovaRing είναι μια αξιόπιστη και βολική μέθοδος αντισύλληψης

Θέλω να αφιερώσω αυτήν την κριτική στο δαχτυλίδι NovaRing. Σκέφτηκα για πολύ καιρό αυτό το είδος αντισύλληψης. Δεν αμφισβήτησα την αξιοπιστία της μεθόδου, αλλά η μέθοδος εγκατάστασης και εξαγωγής μου σταμάτησε.

Γιατί με ενδιέφερε ο δακτύλιος NovaRing;

Πρώτον, είναι ένα αντισυλληπτικό με χαμηλή δόση · οι δόσεις ορμονών είναι ακόμη χαμηλότερες από ό, τι στα μικροδομημένα από του στόματος αντισυλληπτικά.

Δεύτερον, δεν χρειάζεται να παίρνετε χάπια κάθε μέρα.

Τρίτον, οι ορμόνες εισέρχονται αμέσως στην κυκλοφορία του αίματος, ενώ δεν υπάρχει πρωτεύουσα διέλευση μέσω του πεπτικού συστήματος και του ήπατος.

Πριν από ένα χρόνο, τελικά αποφάσισα τη NovaRing. Το μόνο που μένει είναι να περάσουμε από την απαραίτητη εξέταση και να μάθουμε αν ο δακτύλιος μου ταιριάζει. Για να γίνει αυτό, ήταν απαραίτητο να γίνει υπερηχογράφημα της πυέλου, να δωρίσετε αίμα σε ορμόνες και να κάνετε πρότυπες δοκιμές στον γυναικολόγο: επιχρίσματα, κολποσκόπηση και κυτταρολογία. Μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των δοκιμών, μου δόθηκε το πράσινο φως για το NovaRing.

Το δαχτυλίδι πωλείται σε κουτί από χαρτόνι, περιέχει ερμητικά σφραγισμένο δακτύλιο και λεπτομερείς οδηγίες για τη χρήση του NovaRing.

Θα χρειαστεί να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το δαχτυλίδι για 1-5 ημέρες του κύκλου. Ο δακτύλιος παραμένει εσωτερικός για 3 εβδομάδες, την 22η ημέρα του κύκλου αφαιρείται. Το διάλειμμα είναι 7 ημέρες, τον 8ο παρουσιάζεται ένας νέος δακτύλιος. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαλείμματος εμφανίζεται αιμορραγία απόσυρσης.

Για να μην ξεχάσω, σημειώνω τις ημέρες του κύκλου στο ημερολόγιό μου. Το δαχτυλίδι εισάγεται και απομακρύνεται πάντα την ίδια μέρα της εβδομάδας, έτσι με την πάροδο του χρόνου γίνεται συνήθεια και δεν υπάρχουν προβλήματα με την αμηχανία.

Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ το δακτύλιο NovaRing, δεν είχα παρενέργειες, αλλά μετά από μια εβδομάδα άρχισε να ξεφλουδίζει, η οποία διήρκεσε 2 εβδομάδες και μετατράπηκε σε αιμορραγία απόσυρσης. Μετά την εισαγωγή του δεύτερου δακτυλίου, όλα επανήλθαν στο κανονικό. Περισσότερο δαχτυλίδι δεν μου έδωσε καμία ενόχληση.

Ο δακτύλιος είναι εγκατεστημένος πολύ απλά, πρέπει να τον πιέσετε με τα δάχτυλά σας και να τον εισάγετε στην πιο βολική θέση για εσάς. Παρά το αρκετά μεγάλο μέγεθος, το δαχτυλίδι δεν αισθάνεται καθόλου, τόσο στην καθημερινή ζωή όσο και στην οικειότητα. Αλλά αν, παρόλα αυτά, ο δακτύλιος προκαλεί ενόχληση σε έναν από τους συνεργάτες, μπορεί να αφαιρεθεί για το χρόνο της οικειότητας. Ο ασφαλής χρόνος για να παραμείνει ο δακτύλιος έξω από το σώμα είναι 3 ώρες, τότε μπορεί να μειωθεί το αντισυλληπτικό αποτέλεσμα.

Έχω χρησιμοποιήσει NovaRing για ένα χρόνο τώρα. Κάθε 6 μήνες κάνω υπερηχογράφημα για να ελέγξω το έργο των ωοθηκών και την κατάσταση της μήτρας. Δεν υπήρξαν παρενέργειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το βάρος, τα μαλλιά, το δέρμα, οι ορμόνες, τα στήθη παραμένουν κανονικά. Ο δακτύλιος μου ταιριάζει απόλυτα και μπορώ να το συστήσω ως αξιόπιστη μέθοδο αντισύλληψης.

ΑΛΛΑ! Πριν χρησιμοποιήσετε το δακτύλιο NovaRing, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και να περάσετε τις απαραίτητες εξετάσεις. Το NovaRing είναι ένα ιατρικό προϊόν που έχει πολλές αντενδείξεις και παρενέργειες, οπότε πρέπει να το πάρετε σοβαρά.

Lagranmasade Ελλάδα