Mirena και κιρσοί

Σύνολο Μηνυμάτων: 4111

20.01.2009/XNUMX/XNUMX, Σβετλάνα
με κιρσώδεις φλέβες μπορώ να βάλω τη μυρένα;

14.06.2008/XNUMX/XNUMX, Inna
Έχω δύο παιδιά με διαφορά 2 ετών. Μετά την πρώτη έβαλε μια απλή σπείρα, αλλά δεν μπορούσε να αντέξει για πολύ. Λόγω της αιμορραγίας και του πόνου, βγήκαν έξω και έμειναν έγκυες εκτός του σχεδίου. Μετά από 2 γεννήσεις – η Mirena είναι 3 ετών, αλλά υπάρχουν κατασχέσεις ευερεθιστότητας. Και με εξαιρετική υγεία!

10.02.2008/XNUMX/XNUMX, Ιρίνα
Θέλω να μοιραστώ μια πικρή εμπειρία. Είμαι 42 χρονών, η διάγνωση στην καθιέρωση της Mirena είναι μυόμα, υπογώγιμος κόμβος 15 έως 21. Για δύο χρόνια παρατήρησης, ο κόμβος δεν αυξήθηκε, πριν από μισό χρόνο, οι μηνιαίες περίοδοι αυξήθηκαν σε 12 ημέρες. Οι γιατροί επέμειναν στην Mirena. Πριν εγκατασταθεί η σπείρα, ελήφθη μόνο ένα στέλεχος από τον κόλπο. Και οι πέντε μήνες, ενώ η σπείρα στάθηκε – άφθονη εμμηνόρροια για 15-20 ημέρες, η αιμοσφαιρίνη μειώθηκε σε 70 μονάδες, η εμμηνόρροια σταμάτησε από τον Dufaston, το Dicinon – με δισκία και ενέσεις. Το αποτέλεσμα – που λειτούργησα πριν από δύο εβδομάδες – αφαιρέθηκε η μήτρα. Η διάγνωση μετά από χειρουργική επέμβαση είναι τα ινομυώματα της μήτρας, η ενδομητρίτιδα και η ωοθηκική κύστη ωχρινιών. Δεν ήμουν προειδοποιημένος πριν εγκαταστήσω την σπείρα ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Στην περίπτωσή μου, η σπείρα δεν μπορούσε να αφαιρεθεί ακριβώς έτσι.

28.03.2008, Irisha i7mich@yandex.ru
Στην πραγματικότητα, το υποβλεννώδες μυόμα είναι μια ένδειξη για χειρουργική θεραπεία και μια αντένδειξη για την εισαγωγή του Mirena (αυτό αναφέρεται ακόμη και στις οδηγίες). Έτσι, δεν είναι για τη Mirena. Η φίλη μου έχει ένα μυόμα και η Μιρένα έχει παραμείνει για πολύ καιρό: οι κόμβοι έχουν μειωθεί και οι έμμηνες είναι λιγοστές. Είναι χαρούμενη.

07.02.2008/XNUMX/XNUMX, Lyudmila
Στα 50 χρόνια, είχα υπερφόρτωση ενδομητρίου. Μέσα σε ένα χρόνο πήρα προγεστερόνη (ένεση) σύμφωνα με το σχήμα, και στη συνέχεια δόθηκε συνταγή Depost. Η παρατήρηση συνεχίστηκε. Ως αποτέλεσμα, μου προσφέρθηκε να αφαιρέσω τη μήτρα. Γύρισα σε μια κλινική, όπου μου προσέφεραν να βάλω την σπείρα Mirena (ήμουν ήδη 51 ετών). Στα τέλη Απριλίου θα είναι 2 χρόνια. Παρακαλείσθε να μου πείτε αν είναι δυνατή η χρήση του Mirena στην ηλικία μου (οι γυναικολόγοι μου έχουν διαφορετικές απόψεις για το θέμα αυτό). Υπάρχουν προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα, μικρά ινομυώματα, κιρσοί του κάτω άκρου. Σας ευχαριστώ

04.02.2008/XNUMX/XNUMX, Βικτώρια
Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με τη Mirena: Είμαι 28 χρονών, το παιδί μου είναι 2,5 χρονών, όταν ήμουν 8 μηνών η κόρη μου, δεν είχα περιόδους (θηλασμό), ο γιατρός με συμβούλεψε να βάλω τη Mirena, επειδή μπορείς να θηλάσεις μαζί της, κάτι που δεν μπορεί να γίνει με στοματικά ορμονικά αντισυλληπτικά. Μετά την εισαγωγή, έγινε υπερηχογράφημα αμέσως για να βεβαιωθείτε ότι έχει εγκατασταθεί σωστά. Δεν επηρέασε την υγεία της, αν και το στρώμα ήταν σχεδόν 4 μήνες. Τρέφτηκα το παιδί μέχρι 2 χρόνια και 2 μήνες, δεν υπήρχαν τόσο πολλές περιόδους και μετά τον απογαλακτισμό ένα μήνα αργότερα, οι περίοδοι πέρασαν, όπως πριν από την εγκυμοσύνη, μέτριες, χωρίς πολύ πόνο. Έχει επηρεάσει καλά τη σεξουαλική ζωή, ο σύζυγος είναι ικανοποιημένος, δηλ. Σε αυτό το στάδιο, δεν έχω καμιά καταγγελία σχετικά με το σύστημα. Ένα χρόνο αργότερα, θέλουμε ένα δεύτερο παιδί, στη συνέχεια, μετά την αφαίρεση, και να μάθουμε πώς θα επηρεάσει τη σύλληψη. Εν τω μεταξύ, είμαι ικανοποιημένος και πιστεύω ότι κάθε άτομο είναι ατομικό και δεν μπορείς να βάλεις όλους κάτω από την ίδια γραμμή. Καταλαβαίνω ότι η Mirena δεν είναι τέλεια, κάθε αντισυλληπτικό έχει τα μειονεκτήματά της, αλλά επιλέγεται το μικρότερο από τα δύο κακά.

14.12.2007, Marlin
Είμαι 35 ετών. Πριν από δύο χρόνια, έβαλε την ορμονική σπείρα – Mirena. Μετά από έκτοπη εγκυμοσύνη, ο γιατρός το συνέστησε επίμονα. Και άρχισα να απογοητεύομαι – πέρυσι υπήρχαν πολλά οικογενειακά προβλήματα – φέτος όλα είναι καλά και η κατάστασή μου χειροτερεύει. Δεν έχω καθόλου περιόδους, αλλά στις μέρες πριν από την εμμηνόπαυση δεν γίνω μόνο νευρικός, αλλά ανεξέλεγκτος. Ακόμα και οι σκέψεις αυτοκτονίας έρχονται. Έχασα ύπνο, άρχισα να ιδρώνω πολύ, η πίεση άλλαξε. Θα μπορούσε αυτό να είναι μία από τις παρενέργειες αυτής της σπείρας; Ο γιατρός που παρακολουθώ λέει ότι όλα είναι λόγω των νεύρων. Και αισθάνομαι ότι κάτι δεν είναι σωστό, σαν να συμβαίνουν κάποιες ορμονικές αλλαγές στο σώμα μου. Ποιες ορμόνες περιέχει αυτή η σπείρα και πώς μπορεί να επηρεάσει το ορμονικό υπόβαθρο του οργανισμού στο σύνολό του; Έχω δύο παιδιά, δεν υπήρξαν ποτέ προβλήματα με την εμμηνόρροια και γενικά με το θηλυκό. Το εκτοπικό οφειλόταν στη χρήση μιας απλής σπείρας και ο γιατρός με συμβούλευσε στη Mirena ως τρόπο προστασίας από έκτοπη εγκυμοσύνη. Προσπάθησα να πάρω Janine – από αυτόν άρχισα να χωνεύω. Παρακαλώ τις συμβουλές σας.

Nanovein  Καρδιακές φλέβες και πρήξιμο των ποδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

04.10.2008/XNUMX/XNUMX, Νατάλια
Αγαπητέ Δρ Σικιρίνα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το site, όπου όλοι μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία τους.Αυτό είναι αδύνατο στον ιστότοπο της Mirena, επομένως, δεν βρήκα το δικτυακό σας τόπο αμέσως, κέρδισα τη θλιβερή μου εμπειρία της συνάντησης της Mirena. η απόφαση να αφαιρεθεί η σπείρα, επειδή Βρήκα όλα τα προβλήματά μου εδώ.

14.06.2008, Sveta
Άρχισα αμέσως από τη Yarina.

13.08.2008/XNUMX/XNUMX, Άννα
Επίσης, αρνήθηκα τη Yarina λόγω της αύξησης του σωματικού βάρους και του τρομερού οιδήματος

13.05.2008/XNUMX/XNUMX, Inna
Καλησπέρα, γιατρό! Είμαι 31 ετών και έχω μια τέτοια ιστορία στην ηλικία των 16 ετών, δηλαδή το 92 υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση για κύστη ωοθηκών, αφαιρέσα τα ωοθηκικά και τον σωλήνα και στη συνέχεια καταχωρήθηκα στο κέντρο ογκολογίας, υποβλήθηκα σε 3 σειρές χημειοθεραπείας, μετά την οποία σχηματίστηκε κύστη στη δεύτερη ωοθήκη (δηλαδή, που παρέμεινε), δεν τελικά λειτουργούσαν τελικά, το 97 γεννήθηκα και μετά την γέννηση η κύστη επιλυθεί, φέτος παρατήρησα ότι πριν από την εμμηνόπαυση περίπου 4 ημέρες και μετά από 3-4 ημέρες, επιχρίσματα με καφέ εκκρίσεις, πήγα στον γιατρό βρήκε ένα μικρό ιώδιο και διαγνώσθηκε ενδομητρίωση, συνέστησε ο γιατρός και έβαλα μια σπείρα στο μύρο, τηλεφώνησα στην ανοικτή γραμμή της Miren, μίλησα μαζί μου και είπα ότι δεν θα έπρεπε να το θέσω κατηγορηματικά, πρόσφατα πήγα σε ένα σανατόριο και επισκέφτηκα έναν γενετιστή, μου είπε ότι πέρασα 15 χρόνια ογκολογία και επιπλέον γεννήθηκα οπότε μπορώ να ξεχάσω την ογκολογία και πρέπει να βάλω ειρήνη και ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες στο σεξ δεν χρειάζομαι σεξ πρακτικά, είναι τρομακτικό να συνειδητοποιήσω σε ηλικία 31 ετών (εξαιτίας αυτού του προβλήματος με τον σύζυγό μου), να τους συμβουλεύω να λένε ο ένας τον άλλον, γιατί ήταν onkolo Gia, οι ορμόνες δεν μπορούν να ληφθούν καθόλου, αλλά πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η ενδομητρίωση τότε.

Οι κιρσοί φλέβουν εύκολα χωρίς χειρουργική επέμβαση! Για αυτό, πολλοί Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν Nanovein. Σύμφωνα με τους φλεβολόγους, αυτή είναι η πιο γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για την εξάλειψη των κιρσών.

Το "Nanovein" είναι ένα πεπτίδιο για τη θεραπεία των κιρσών. Είναι απολύτως αποτελεσματικό σε οποιοδήποτε στάδιο της εκδήλωσης κιρσών. Η σύνθεση του πηκτώματος περιλαμβάνει 25 αποκλειστικά φυσικά, θεραπευτικά συστατικά. Σε μόλις 30 ημέρες από τη χρήση αυτού του φαρμάκου, μπορείτε να απαλλαγείτε όχι μόνο από τα συμπτώματα των κιρσών, αλλά και να εξαλείψετε τις συνέπειες και την αιτία της εμφάνισής του, καθώς και να αποτρέψετε την εκ νέου ανάπτυξη της παθολογίας.

Μπορείτε να αγοράσετε το Nanovein στον ιστότοπο του κατασκευαστή.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Mirena και τις κιρσοί

Πολλές γυναίκες που συνιστώνται να χρησιμοποιούν τη σπειροειδή ορμόνη Mirena για ιατρικούς λόγους φοβούνται αυτή τη μέθοδο προστασίας λόγω των αντενδείξεων. Ιδιαίτερα συχνά, η τάση για κιρσοί φλέβες προκαλεί ανησυχία. Είναι πραγματικά συνδεδεμένες η Mirena και οι κιρσοί;

Η Mirena έχει πολλές αντενδείξεις. Απαγορεύεται να διαπιστώνεται με λοιμώξεις και φλεγμονή των πυελικών οργάνων, του ουροποιητικού συστήματος, των ασθενειών του ήπατος, διαφόρων ανωμαλιών της μήτρας. Ωστόσο, οι κιρσοί δεν θεωρούνται επίσημη αντενδείξη στη Mirena. Ωστόσο, σε ορισμένες γυναίκες, ειδικά σε εκείνους που είναι επιρρεπείς σε κιρσούς, η κατάσταση των φλεβών επιδεινώνεται στην πραγματικότητα ενώ χρησιμοποιείται η σπείρα.

Πολλές γυναίκες δεν παρατηρούν καμία αλλαγή στην αγγειακή υγεία ούτε κατά τη διάρκεια ούτε μετά από την Mirena. Αυτό είναι πολύ ατομικό, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί εκ των προτέρων πώς το Mirena θα επηρεάσει το σώμα και το αγγειακό σύστημα. Εάν φοβάστε τις κιρσοί, δεν μπορείτε να βάζετε μια σπείρα χωρίς να συμβουλευτείτε πρώτα έναν γιατρό, ακόμα κι αν οι κριτικές και οι συστάσεις των φίλων είναι ενθαρρυντικές.

Θα πρέπει να εγκαταστήσω την Mirena με τάση να εμφανίζονται κιρσοί;

Οι κίνδυνοι είναι αρκετά υψηλοί, οπότε προτού εγκαταστήσετε την ενδομήτρια συσκευή, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό όχι μόνο για την ασφάλεια αλλά και για τη σκοπιμότητα αυτής της μεθόδου προστασίας στη συγκεκριμένη περίπτωσή σας. Σε νεαρή ηλικία και χωρίς την παρουσία ορισμένων ασθενειών (ενδομητρίωση, καλοήθεις όγκοι της μήτρας – ινομυώματα, αδενομύωση), μια γυναίκα προτιμά καλύτερα να επιλέξει άλλες μεθόδους αντισύλληψης: από του στόματος αντισυλληπτικά, φυσιολογικά (μη ορμονικά) σπείρα.

Nanovein  Ποια φάρμακα με αντιβιοτικά λαμβάνονται μαζί για δυσβολία

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι τα από του στόματος αντισυλληπτικά συμβάλλουν στην ανάπτυξη και επιδείνωση των κιρσών. Συχνά, μόλις παίρνετε τα ορμονικά χάπια, τα αιμοφόρα αγγεία επεκτείνονται, πράγμα που οδηγεί σε κιρσούς. Από την Mirena, αυτό το φαινόμενο δεν πρέπει να είναι.

Έτσι, αν ο γιατρός λάβει υπόψη όλες τις περιστάσεις, τις ασθένειες και τους φόβους σας και εξακολουθεί να συνιστά μια ορμονική σπείρα, θα πρέπει να ακούσετε και να δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο θεραπείας και πρόληψης. Μελέτες αυτού του φαρμάκου έδειξαν ότι δεν επηρεάζει την ανάπτυξη κιρσών.

Αγγειακές ασθένειες – ηλεκτρονικές διαβουλεύσεις

Καρδιακές φλέβες και αντισύλληψη

Νο. 2 899 Αγγειακές ασθένειες 09.10.2012/XNUMX/XNUMX

Καλησπέρα Πείτε μου ποια μέθοδο αντισύλληψης πρέπει να επιλέξετε με ελαφρά αποτυχία της BPV του δεξιού άκρου. Ο γενεολόγος συμβουλεύει τη σπείρα στην Mirena.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 09.10.2012 Maksimov Aleksey Vasilievich Μόσχα 4.4 χειρουργός, doctor-maximov.ru

Ο γυναικολόγος σας έχει δίκιο. Με την παρουσία κιρσών, ο βέλτιστος τρόπος αντισύλληψης όσον αφορά την ελαχιστοποίηση των παρενεργειών είναι ακριβώς η σπείρα, καθώς το περιεχόμενο των ορμονικών φαρμάκων είναι ελάχιστο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10.10.2012 Νατάλυα, Ιρκούτσκ

Αλλά η Μιρένα είναι μια ορμονική σπείρα; Ίσως είναι καλύτερο να βάλεις το συνηθισμένο μη ορμονικό;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 10.10.2012 Maksimov Aleksey Vasilievich Μόσχα 4.4 χειρουργός, doctor-maximov.ru

Επαναλαμβάνω και πάλι: το περιεχόμενο της δραστικής ουσίας σε μια τέτοια σπείρα είναι ελάχιστο, επομένως, αυτό δεν θα επηρεάσει την κατάσταση του αγγειακού τοιχώματος και της συσκευής βαλβίδας. Μετά από όλα, η εξέλιξη των κιρσών φλέβες συμβαίνει ανεξάρτητα από αυτό. Επιπλέον, παρά τη διεξαγωγή ετήσιων τακτικών μαθημάτων συντηρητικής θεραπείας και καθημερινής φθοράς των καλτσοποιιών συμπίεσης.

Γεια σας Είμαι γυναίκα των 39 ετών και έχω μια εξαιρετική περίπτωση γονιμότητας. Έχω πάρει χάπια ελέγχου των γεννήσεων για πολλά χρόνια + Έχω μια ενδομήτρια συσκευή, και όμως περιοδικά (περίπου κάθε 2 χρόνια) έχω εγκυμοσύνες και πρέπει να έχουν αποβολές. Είχα περίπου 15 αμβλώσεις στη ζωή μου. Τώρα έχω ένα νέο σύζυγο και θέλω να το τελειώσω αυτό μια για πάντα, δηλαδή να αποστειρώσω. Είμαι γεμάτος και γεμάτος βάρος στο στομάχι μου, γι 'αυτό απαγορεύεται η χειρουργική επέμβαση με τομή ή παρακέντηση της κοιλιάς.

Καλώς ήρθατε!
Αγαπητέ Γιατρό! Σας απευθύνομαι με την ακόλουθη ερώτηση: Είμαι 32 ετών και έχω τρία παιδιά. Θα ήθελα να συμβουλευτώ μαζί σας για την αντισύλληψη. Αν βάλετε το Πολεμικό Ναυτικό, τι συμβουλεύει. Δεν έχω ασθένειες. Πήγα να δω έναν γυναικολόγο, ο γιατρός συνέστησε μια σπείρα Multiload. Ίσως η Mirena είναι πιο αξιόπιστη; Και είναι απαραίτητο να γίνει υπερηχογράφημα πριν από την πραγματοποίηση της σπείρας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σας. Είμαι 29 ετών, έχω δύο παιδιά, ο πρώτος τοκετός είναι ανεξάρτητος, ο δεύτερος είναι και καισαρική. Υπήρξε δυσπλασία του 3ου βαθμού, που έγινε πριν από 2 χρόνια. Έχω επίσης κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων. Ένας γυναικολόγος συμβουλεύει να βάλει μια σπείρα της Mirena, αλλά φοβάμαι πολύ ότι είχα διαβάσει κακές κριτικές στο Διαδίκτυο. Ποτέ δεν έπινα ορμονικά αντισυλληπτικά, αλλά δεν σχεδιάζουν εγκυμοσύνη και το θέμα της αντισύλληψης είναι πολύ οξύ τώρα. Σας συμβουλεύω, στην περίπτωσή μου, να βάλω μια ορμονική σπείρα; Ή ίσως.

Γεια σας. Τα μαλλιά μου πέφτουν πολύ. Όλες οι εξετάσεις είναι φυσιολογικές, ακόμη και ορμόνες φύλου. Πτώση πριν από την εγκυμοσύνη και στη συνέχεια ξεκίνησε πάλι. Εμφανίστηκαν φαλακρά μπαλώματα. Ο γενετιστής συνταγογράφησε αντισύλληψη. Αλλά δεν μπορώ να έχω κιρσώδεις φλέβες. Προκαθορισμένο δίδαστον από 16 έως 25 ημέρες του κύκλου. Άρχισα να πίνω τα μαλλιά του διχαστόν σχεδόν σταμάτησαν να πέφτουν. Μόλις σταμάτησε να πίνει το διφθαστόν και πάλι αναρριχήθηκε σε τσαμπιά. Ο τριχιολόγος συνταγογράφησε βιταμίνες. Δεν βοηθάει. Πες μου τι να κάνω. Σας ευχαριστώ

Γεια σας Έχω κιρσώδεις φλέβες, δεν έρχομαι σε επαφή με έναν ειδικό (αυτό είναι προβληματικό στην πόλη μας). Στις συμβουλές, παίρνω τακτικά το Thrombo AS 50 mg. Δεν θα με βλάψει και πόσο καιρό μπορώ να πάρω αυτό το φάρμακο. Σας ευχαριστώ

18+ Οι ηλεκτρονικές διαβουλεύσεις προορίζονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν υποκαθιστούν τις διαβουλεύσεις γιατρού πρόσωπο με πρόσωπο. Συμφωνία χρήστη

Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται. Οι πληρωμές και η λειτουργία του ιστότοπου πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές πρωτόκολλο SSL.

Lagranmasade Ελλάδα